Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Familj, vänner och cirkus

Kategori: Det dagliga livet

Idag lämnade jag in min mobiltelefon på reparation. Den stänger av sig hela tiden, så jag håller på att bli galen! Som tur är så har jag kvar på garantin, så jag slipper betala:)

Jag var hemma hos mamma och pappa en sväng, de hade fått nya lamm så sent som igår.
De är ju helt bedårande! Totalt blev det 10 lamm i år.

       

Sedan åkte jag hem till min kompis M, som är höggravid och jättefin med sin mage!
Det var första gången jag var i deras hus, och jag blev så sugen när jag kom dit; jag vill också ha! Tyvärr är ju huspriserna helt sjuka nu för tiden, och vår ekonomi är inte vad den borde vara, så det får allt vänta ett tag..:(

Jag är ju kontaktperson till en handikappad man, R, och vi var på cirkus. Det var faktiskt riktigt roligt. Man ser det på ett helt annat sätt nu, när man är någorlunda vuxen. Jag insåg vilken prestation alla artisterna gör, de är ju elitidrottsmän (nästan) allihop! En eloge ska de ha.
När det gäller cirkus brukar det ju alltid vara en debatt om huruvida djuren far illa eller ej. De här djuren verkade i alla fall välmående; de var lugna, tillgivna och snälla. Vi fick gå ut i "stallarna" och hälsa på dem.

                       
                                                                                                                               Hästen ville gärna vara med på bild:)
                                                                                                                              

En incident inträffade dock; i pausen när barnen skulle rida på hästar och kameler var det en kamel som blev skrämd av något, så han stegrade sig och ungen ramlade av. Han skadade sig inte, men blev så klart rejält skrämd.

Tack för idag.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: