Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Tistelblomman

Kategori: Skräck

Författare: Amanda Hellberg.
ISBN:  9789137137254
Serie: Maja Grå, del 3.

Maja Grå och hennes pojkvän har flyttat till det skotska höglandet. Tillsammans hyr de ett gammalt hus, som länge stått obebott och övergivet, på grund av att lokalbefolkningen är övertygade om att det spökar där. Till en början tycker både Maja och Jack att huset bara utstrålar värme och vänlighet, men ganska snart börjar underliga och obehagliga saker att hända där...

Som extra börda så har Maja ännu inte vågat berätta för Jack om sina förmågor, och en dag berättar han klart och tydligt vad han tycker om personer som säger sig ha övernaturliga förmågor, och det är inte några positiva övertygelser och erfarenheter han har. Maja inser att hon aldrig kommer att kunna berätta för Jack vem hon egentligen är, men kan hon leva med en person och samtidigt undanhålla en så viktig sak om vem hon innerst inne är???

Tistelblomman (inbunden)

Tistelblomman är tredje delen i Amanda Hellbergs serie om Maja Grå, och trots att jag gillade hennes debutbok Styggelsen skarpt så tycker  jag att hon utvecklar sitt språk och blir bättre för varje bok hon skriver! Ser verkligen fram emot att läsa mer av denna fantastiska författare, som redan från början hade sin unika ton och stil, som hon sedan har renodlat och finslipat ytterligare!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: