Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Memo random

Kategori: Deckare

Författare: Anders de la Matte.
ISBN: 9789137143408


Alla ljuger. Lita inte på någon.

David Sarac är informatörshanterare vid Stockholmspolisen. Hans jobb är att rekrytera och sköta topphemliga källor. Manipulation, mutor och hot - så länge han levererar resultat ställer ingen några frågor. Men efter en våldsam bilolycka förlorar han minnet. Tappar kontrollen över sitt avancerade nät av svek och lögner. Plötsligt är han lovligt byte för alla som vill åt hans hemligheter. För att skydda sig själv och sina källor måste han återupprätta kontakten med den försvunne infiltratören "Janus", som befinner sig högt upp i den kriminella hierarkin. Flera personer, på båda sidor om lagen, verkar vara beredda att gå över lik för att avslöja "Janus" rätta identitet. Eller kanske för att skydda den?

MemoRandom är den första boken i en serie. Den är såld till över 20 länder och filmbolaget Lionsgate producerar en amerikansk TV-serie baserad på samtliga böcker.

Jag fullkomligt älskade Anders de la Mottes tidigare böcker i [gejm]-trilogin.  Memo random är första boken i en ny serie, men med de la Mottes alldeles egna, omisskännliga stil. Tycker du om spännande deckare i högt tempo så kommer du att älska de la Motte! 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: