Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Mord i Skärhamn

Kategori: Deckare

Författare: Ramona Fransson.
ISBN:  9789186465254
Serie: Greger Thulin, del 3.
Uppläsare: Reine Brynolfsson.

Belinda bor tillsammans med sin mamma och dennas pojkvän, som inte är särskilt snäll varken mot mamman eller mot Belinda. En dag när hon kommer hem från skolan möts Belinda av ett stort polispådrag med blåljus och hela köret, hennes mamma sitter blåslagen inne i köket och styvpappan ligger skjuten ute i trappuppgången.

Belindas familj har alltid haft ont om pengar, och hon har aldrig varit särskilt populär i skolan. Tills hon träffade Amanda, som är uppväxt i en rik familj och som alltid tillhört de populära. Tack vare Amanda får även Belinda en annan ställning i skolan, men hon gillar inte Amandas nya pojkvän, som är mycket äldre än dem och kör en fin bil, men som inte är särskilt snäll...

Mord i Skärhamn (ljudbok)

Mord i Skärhamn är en sammansatt och spännande deckare som handlar om hur svårt det kan vara att växa upp i dagens hårda och ytliga samhälle. Jag gillar att Ramona Fransson i den här boken fokuserar lite mer på de inbördes relationerna mellan huvudpersonerna; på så vis blir de mer levande och intressanta.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: