Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Flaskpost från P

Kategori: Deckare

Författare: Jussi Adler Olsen.
ISBN: 9789170367342
Serie: Avdelning Q, del 3.
Uppläsare: Stefan Sauk.

En gammal flaska har sedan många år stått i ett fönster i ett polishus i Skottland. En dag händer något, som leder till upptäkten att flaskan innehåller ett meddelande, ett meddelande som visar sig vara skrivet på danska, och därför hamnar hos Carl Mörck och Hafes el Assad på avdelning Q.

Flaskposten hjälper till att nysta upp ett händelseförlopp som sträcker sig från dåtid till nutid, men spåren är inte helt lätta att följa; varför är inte de kidnappade pojkarna anmälda försvunna? Har fler barn råkat ut för samma kidnappare, och har denne i så fall något mönster som hen följer?

Flaskpost från P (mp3-bok)

Jag gillar skarpt Jussi Adler Olsens serie om Carl Mörck och hans medarbetare på avdelning Q, och har fallit pladask för den underbare Assad! I denna bok får deras lilla grupp ytterligare förstärkning, i form av sekreteraren Rose, som även hon har sina egenheter... Älskar dock hur det udda lilla gänget finner sin ton och sina platser i förhållande till varandra; Adler Olsen beskriver verkligen det sociala samspelet på ett helt fantastiskt sätt!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: