Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Tävla med livet som insats!

Kategori: Aktuellt

Författaren Jan-Erik Ullström har tagit konsten till en ny nivå, outforskad av de allra flesta. Inför uppföljaren till Med slutna ögon har han dragit igång en stor tävling, av ett helt eget slag! Priset? Att få medverka i boken, som sig själv, i minst en sida, för att sedan obarmhärtigt gå döden till mötes! Jag måste erkänna att det var med en klump i magen och på skakiga ben som jag bestämde mig för att delta i denna något makabra tävling...

Vill även du vara med och tävla, få chansen att bli odödlig i en bok, för att sedan dö litteraturdöden?
- Gå in på Ullströms alldeles nyöppnade hemsida, där han delar med sig av sitt skapande sinnes alla delar! Tävlingen pågår 14/7-11/8. Valet av vinnare kommer att ske i juryform, juryn består av 10 mycket kompetenta individer, som alla på något vis är verksamma inom skaparbranschen.

Denne mans fantasi verkar inte ha några gränser alls, jag ser till exempel fram emot att få provspela hans alldeles nyskapade sällskapsspel!


Omslagsbild

1:a pris: Möjligheten att medverka som sig själv i uppföljaren till thrillerdebuten ”Med slutna ögon.” Vinnaren kommer att agera förbipasserande och kommer att fylla en boksida.
Mer blir det inte, eftersom personen oturligt nog möter mördarens vrede och panik.

... Scenen är klar, miljön utvald. Allt som behövs är ett offer. Ett namn. En kort bakgrund. En personlighet att kort bygga upp, för att brutalt bryta ned. Vinnaren är alltså med som sig själv. En stund. Tills döden knackar på. En scen nödvändig för att visa hur gärningsmannens kontroll börjar glida, samtidigt som förmågan att reagera ligger intakt.

Vinnaren kommer att få välja på tre olika tillvägagångssätt, när livet väl måste avslutas. I priset ingår (om geografiskt möjligt och om så önskas), även en lunch med författaren.

2:a pris: Ett bokpaket om 4 böcker från Idus Förlag, där en växande bokflora ständigt blommar.

3:e pris: Ett bokpaket om 2 böcker från Idus Förlag, där samma bokflora gärna kittlar ditt sinnes bara fötter.

Kommentarer

  • Josefin säger:

    Galet unikt pris! Gör att jag vill läsa första boken. Avvaktar lite med tävlandet dock... :P

    Svar: Tycker absolut att du ska läsa första boken, jag gillade den skarpt!
    Bokälskaren

    2013-07-18 | 00:13:05
    Bloggadress: http://nobelprisprojektet.blogspot.se

Kommentera inlägget här: