Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Saeculum

Kategori: Spänningsroman

Författare: Ursula Poznanski.
ISBN: 978-91-7299-543-7.
 
Bastian Steffenberg är son till den internationellt erkände och mycket dominante kirurgen Maximilian Steffenberg, som inte gör någonting som inte på något vis gagnar honom själv. Just därför har även Bastian valt att läsa till läkare; inte för att gå i sin fars fotspår, utan tvärtom av en äkta vilja att hjälpa människor och att göra skillnad i världen.

Då ett misslyckande är uteslutet består Bastians värld därför mest av studier, så när Bastian träffar Sandra utgör hon en frisk fläkt och främmande element. Just därför känns det kanske extra skönt att ta del av Sandras intressen; gå på medeltidsmarknad och höra henne att berätta om deras lajvgrupp, Saeculum. Utan att Bastian riktigt vet hur det har gått till så har hon fått honom att lova att följa med på ett så kallat lajv, som ju mer han får höra dessutom verkar vara ett riktigt hardcorelajv; mitt ute i ödemarken, utan kommunikationsmedel eller överhuvud taget någonting alls som uppfunnits efter medeltiden!

Saeculum (häftad)

Jag gillar Saeculum jättemycket; språket, tempot, storyn; ja, jag har inget alls att anmärka på, och läste i princip oavbrutet tills jag plöjt igenom den!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: