Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Dans på glödande kol

Kategori: Deckare

Författare: Anna Jansson.
ISBN: 978-91-1-304733-1.
Serie: Maria Wern, del 14.

Ett hus brinner ner i Visby. Tur i oturen är att husets ägarinna, en 87-årig dam, befinner sig på sjukhuset vid tiden för branden, och därför klarar sig undan med blotta förskräckelsen.
 
En 11-årig pojke mobbas av sina skolkamrater. Värst är en flicka i klassen; det är hon som styr de andra, till och med dem som är flera år äldre.
 
Samtidigt vet Maria Wern inte riktigt vart hon har Björn, brandmannen hon är intresserad av, och som bodde hos henne en tid innan han fick flytta in i sin nya lägenhet. Har han gått tillbaks till sin före detta flickvän, flickvännen som han gjorde slut med den kväll då han och Maria träffades..?

Dans på glödande kol (inbunden)

Anna Jansson förnekar sig aldrig; hon lyckas alltid få ihop sina berättelser på ett sätt som ingen annan kan, och jag njuter av att följa Maria Wern och hennes familj, vänner och kollegor på Gotland!

Läser dessutom att Jansson nu börjat skriva spänningsromaner för barn, med Marias son Emil Wern i huvudrollen, som barndetektiven Emil Wern; hoppas och tror att de kommer att bli lika läsvärda och omtyckta som böckerna om hans mamma Maria Wern!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: