Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

House of Night: Utvald

Kategori: Fantasy

Författare: PC Cast & Kristin Cast.
ISBN: 9789170018039.
Serie: House of night.

Serien House of night fortsätter i samma anda som den börjat. Zoey börjar verkligen att trassla till det för sig; i längden är det ohållbart att ha tre (!) pojkvänner, även om en är en nästan före detta människopojkvän som man varit tillsammans med jämt, nummer två en blivande vampyr, jämställd med en själv och den tredje är en vuxen vampyr, och man ut i fingerspetsarna...

Zoey fortsätter att utveckla sina förmågor och försöker för övrigt att ligga så lågt som bara möjligt, även om hon har så mycket omkring sig att hon bara vill sova- och hon kan inte berätta sina hemligheter för någon; Stevie Ray är sig inte lik sedan hon dog, eller blev den klickéartade odöda vampyrzombien hon är nuförtiden, och eftersom Neferet kan läsa de andras tankar så vågar hon inte heller berätta något för dem, av rädsla att det ska komma fram till Neferet. Men hur ska hon klara ut hela situationen??

Utvald (pocket)

Jag fortsätter att sträckläsa House of night- böckerna. Det enda jag har att invända är att det känns som att det händer så oerhört mycket, men ändå går ingen tid, och att lite väl mycket tid börjar gå åt för Zoeys nojor och rädslor; det är dags att hon steppar upp, mognar och skärper sig!