Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

House of Night: Svart ängel

Kategori: Fantasy

Författare: PC Cast & Kristin Cast.
ISBN: 9789170018459.
Serie: House of night, del 4.

Zoey börjar trassla till det alltmer för sig; förra veckan hade hon inte en, inte två, utan tre pojkvänner- Nu finns ingen av dem kvar, och dessutom är hennes vänner arga på henne, på grund av att hon har ljugit för dem- men hon var ju tvungen- Eller..?

Stevie Ray återfår alltmer av sin mänsklighet, och förvandlas till... En röd vampyr- Något som aldrig tidigare funnits! Även hennes "zombievampyrkompisar" genomgår en förändring; de blir röda vampyrelever. Ingen av dem är sig dock riktigt lika, frågan är vad det betyder..? Även Afrodite genomgår en förändring; tillbaks till människa, men inte vilken människa som helst- Gudinnan visar tydligt att hon står kvar vid Afrodites sida, men vad har hon egentligen för planer för dem alla?

Medan allt detta händer så hinner en ny vampyrelev börja på skolan, Neferet beter sig alltmer underligt, och översteprästinnornas översteprästinna kommer till Nattens hus i Tulsa...

Svart ängel (pocket)

I Svart ängel, som är den fjärde boken i House of Night tätnar spänningen och tempot ökar. Jag vill bara läsa vidare, och veta vad som ska hända, och hur det ska gå!