Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

House of Night: Bränd

Kategori: Fantasy

Författare: PC Cast & Kristin Cast.
ISBN: 9789175030777.
Serie: House of Night, del 7.

Denna bok är mer skriven ur Stevie Rays perspektiv (där de tidigare utgått från Zoey). Det är till en början ganska ovant, men blir intressant och underhållande!

Kalona har mördat någon som stod Zoey nära, vilket ledde till att Zoeys själ splittrades, och nu befinner sig på Andra sidan. Alla som tidigare råkat ut för detta har dött, och om deras väktare försökt rädda dem så har även de dött. Det verkar med andra ord en aning dystert, men å andra sidan så har det ju aldrig funnits något gäng vampyrer och vampyrelever (och människor) som Zoey och hennes vänner förut- Kan det trots allt finnas en chans att rädda henne?? Hennes vänner är fast beslutna att i alla fall göra sitt bästa!

Har resan till Italien varit förgäves, kommer Kalona och Neferet trots allt att lyckas med sin plan??

Bränd (pocket)

Trots att House of Night hittills har varit jättebra så tycker jag ändå att författarna med Bränd tar ytterligare ett steg; tempot ökar ytterligare, och intrigen tätnar. Det finns flera parallella handlingar, och alla är lika spännande! Jag kan utan tvekan konstatera att House of Night är beroendeframkallande; jag bara plöjer igenom dem!