Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Alla mina vänner är superhjältar

Kategori: Fantasy

Författare: Andrew Kaufmann.
ISBN: 9789186719357.
Uppläsare: Morgan Alling.

Tom är en helt vanlig om än lite småtråkig man, som är oerhört förälskad i sin blivande fru, Perfektionisten. Till bröllopet bjuds Perfektionistens expojkvän Hypno, och han passar på att hypnotisera sin före detta flickvän, så att hennes blivande man- Det vill säga Tom- blir osynlig för henne! berättelsen handlar om deras liv tillsammans, och vad Tom gör för att Perfektionisten åter ska se honom.

Alla mina vänner är superhjältar (ljudbok)

Jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om Morgan Alling som uppläsare; han har en mycket sympatisk röst, som passar väldigt bra just för detta, men jag kan inte låta bli att störa mig på somliga av de röstimitationer han försöker sig på, för att göra karaktärerna mer levande; det blir bara tramsigt.

Alla mina vänner är superhjältar är för övrigt en mycket speciell liten bok, som jag hade ganska höga förväntningar på, men jag måste tyvärr säga att jag inte blev särskilt förtjust. Nog för att de olika superhjältarnas egenskaper var nog så intressanta och fantasistimulerande, men jag tycker att det tidvis blev alldeles för mycket av just rabblandet av olika "superhjältar"; hur de hade träffats och vilken egenskap det var som gjorde dem till just superhjältar. Jag tycker att historien blev alltför splittrad, och hade önskat mer fokus på huvudpersonerna.