Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Hungerelden

Kategori: Deckare

Författare: Jerker Eriksson och Håkan Axlander Sundquist.
ISBN: 9789186795290.
Uppläsare: Reine Brynolfsson.
 
Fallet med de mördade pojkarna är nedlagt, men Jeanette Kihlgren kan inte släppa det helt, utan bedriver lite privatspaning vid sidan av. Samtidigt mördas en framgångsrik företagsledare, och Jeanette och hennes team får det på sitt bord. Ytterligare mord sker, och Jeanette anar att komplicerade samband döljer sig under ytan.
 
Samtidigt fördjupas realtionen mellan Jeanette och Sofia Zetterlund, psykologen hon lärde känna i samband med att de unga pojkarna mördades. Skilsmässan från Åke är ett faktum, sedan han inlett ett förhållande med sin utställare.
 
Hungerelden (mp3-bok)
 
Hungerelden är, liksom Kråkflickan oerhört spännande. Tempot är högt och många personer är inblandade, men historien är så välskriven att det inte är några större problem att hålla isär de olika figurerna. Även denna bok innebär, som sin föregångare, en djupdykning ner i det mänskliga psykets mörkaste vrår. Jag gillar den typen av böcker, så jag ger den ett högt betyg. Vet dock av erfarenhet att många har svårt för den typen av litteratur, och blir skrämda av att blicka ner i djupet. Dessa personer klarar säkert inte alls av trilogin om Fredrika Bergman.

Kommentarer

  • Tessans Bokblogg säger:

    Du måååste läsa Pythians Anvisningar. Den är så jädra bra! Älskar Victoria Bergmans svaghet-trilogin!! =)

    Svar: Håller på att lyssna på den nu, är inne mot slutet :)Den är verkligen superbra, men inget för den som inte vill läsa om mänsklighetens mörkare sidor, precis..;)
    Bokälskaren

    2012-09-01 | 08:31:44
    Bloggadress: http://tessansbokblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här: