Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

A beautiful day!

Kategori: Det dagliga livet

Det finns bara ett sätt att sammanfatta denna dag:



Solen har skinit från klarblå himmel hela dagen och det verkar som att Feliway redan har effekt i vårt hem! Maja har varit framme större delen av dagen, och inte brytt sig något särskilt om ifall Teal'c och Zlatan har kommit i närheten. Det känns helt fantastiskt, och ändå läste jag att det tar upp emot en vecka innan det har full effekt!

Skulle ha köpt ett par fina silvriga ballerinaskor av en tjej i grannstaden, men de visade sig vara för små när jag provade dem..:(
-Jaja, 30 kronor sparade!
 
Dessutom har jag via Facebook varit i kontakt med en tjej som gjort liknande operation som jag hoppas få gjord, på Spenshult, och som är jättenöjd med operationen, sjukhuset som helhet, personalen och resultatet; det känns hoppfullt!

Kommentarer

  • Maria säger:

    Vad härligt höra att Maja nu vågat sig fram och inte brytt sig så mycket om varken Teal'c eller Zlatan. Skönt att Fealway gjort verkan rådande. För det lät ju inte roligt det som du skrev i tidigare inlägg att Maja mest varit gömd i en garderob, lät inte som ett kul kattliv, pga hon inte är lika social som dina andra katter som blivit best friends. Skönt med lite vår och sol, i lagom mängd. Vad bra att du fått positivt intryck av ngn annan som gjort liknande ryggoperation som du ska göra. Det kommet gå jättebra för dig med! Kram

    Svar: Ja, det känns verkligen fantastiskt, nu börjar hon bli sig själv igen! :)Hoppas på att altt kommer att gå bra, och (inte minst) fort!
    Kram!
    Maritha

    2013-05-03 | 02:23:18

Kommentera inlägget här: