Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Galna katter!

Kategori: Det dagliga livet

Har av någon anledning haft två spritt språngande galna katter här hemma inatt; bus och brottning varvat med dåligt samvete, jamanden och gos, om vartannat, hela natten!

Detta i kombination med att jag har haft väldigt ont i ryggen, med nervsmärtor i bäcken och benen, ledde till att det inte blev mer än någon enstaka timmes sömn, hoppas att jag inte ska bli alltför trött idag...

Kommentarer

  • Sara Pepparkaka säger:

    Oj, de rara små djuren! Men ibland skulle man vilja att de var långt långt borta när de får sina infall!

    Svar: De är helt underbara, men ibland blir de bara lite för mycket...
    Maritha

    2013-08-30 | 08:21:19
    Bloggadress: http://pepparkaksbokhyllan.wordpress.com
  • mariasandra säger:

    Gulliga de är. Hihi. Ser nästan ut som Teal'c stryper Zlatan! Ibland kan de bli jobbiga de söta små katterna. Kan reta gallfeber på en många ggr. Bara hitta på bus och göra sådant de inte får.

    Svar: Hihi. visst gör det? :)De är ju helt underbara varelser, men ibland kan det bli lite för mycket av det goda, särskilt om de håller på och busar på natten om en ska upp tidigt på morgonen. Sedan är de så gulliga, för när jag säger till dem så får de dåligt samvete, och går och jamar för att be om förlåt, och kommer och vill gosa och mysa, för att veta att jag har förlåtit dem..;)
    Maritha

    2013-09-01 | 20:49:40
  • mariasandra säger:

    Verkligen! Zlatans blick, han ser både lidande o lite full i sjutton ut. Hihi. Ja när ens katt håller på o bråkar i hittar på bus när man ska sova, fy. Jag får med dåligt samvete när jag säger till Cleo när hon är dum, men förlåter henne sedan när hon kommer o gosar lite, lägger sig i min säng sova, då kan jag inte tycka hon är dun längre. Utan vi är sams. Konstigt det där. Skönt iallafall inte vara lång avig. För även om jag hatar Cleo många ggr så älskar jag henne också. Speciellt när hon är go o kelar på sitt sätt eftersom hon inte är den keligaste katten, bara lite då o då.

    Svar: Det roliga är att katterna får dåligt samvete när de vet att de varit dumma. De vet att jag inte säger till dem så ofta, och då får de jättedåligt samvete när jag gör det! Även när Teal'c varit på Maja och busat, fast han vet att hon inte tycker om det, så får han jättedåligt samvete efteråt... -De är ju för härliga! :)
    Maritha

    2013-09-03 | 01:11:06

Kommentera inlägget här: