Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Drömmar

Kategori: Det dagliga livet

På sistone har jag drömt oerhört mycket, och det är inte så konstigt, för jag har väldigt mycket på gång just nu och har inte full koll på allt...

För det mesta kommer jag bara ihåg fragment av det jag har drömt, men ibland kommer jag ihåg lite mer, och imorse drömde jag en riktigt rolig dröm, strax innan jag vaknade:

Jag skulle få en CVK (central venkateter), och det var min hjärtläkare som skulle sätta den, så troligtvis skulle jag väl operera mitt hjärta. Innan jag skulle få CVK:n skulle jag, mycket pedagogiskt, få se en film om hur ingreppet skulle gå till. Jag tyckte att det var lite overkill, eftersom jag har varit med patienter som fått CVK:er, men samtidigt så tänkte jag att det var rart, och att jag ju inte själv varit patient tidigare, så det kunde vara bra att se filmen; alltid kan man få svar på några frågor.

Medan vi tittade på filmen kom plötsligt Idas barn, och ville också se på film, och det var ju mysigt! Ida kom dock och hämtade barnen ganska snart, för de skulle gå och handla.

Ljuset var släckt i salen (vi befann oss i en vanlig men ganska rymlig patientsal; av den typen de har på skolor, när jag tänker efter), så därför märkte vi inte till en början att det kom in en hel massa zombies i rummet, men sedan fick jag en yxa av min läkare, så att vi båda kunde hjälpas åt att ta död på dem.
Sedan befann vi oss plötsligt i en skog, zombierna var fortfarande med, men där vaknade jag...

Kommentarer

  • Ida säger:

    Haha! Jösses, men vilken tur att jag hämtade barnen innan zombierna kom!!

    2011-09-08 | 13:33:10
    Bloggadress: http://www.idasaidas.blogspot.com
  • Maritha säger:

    Verkligen! Kommer dock ihåg att jag tittade lite extra, så att de inte hade smitit tillbaks, särskilt lilla L var lite busig, och ville gärna stanna kvar - Filmen var nog bra..;)

    2011-09-08 | 17:19:07
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: