Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Massmördaren erkände

Kategori: Aktuellt

Anders Behring Breivik erkände igår kväll massmordet på närmare ett hundratal personer i Oslo och Utöya, Norge. Han har noggrant har planerat dådet under en mycket lång tid, och att han ger uttryck för att det var grymt att han behövde uttföra dessa handlingar, men ansåg det nödvändigt.
Målet verkar ha varit marknadsföring av den templarorden han är i färd med att starta upp, och som han planerar ska bli "den främsta konservativa revolutionsrörelsen i väst-Europa de närmsta decennierna".

Nu sprids utdrag ur Behring Breiviks dagbok i media och på internet, och man kan verkligen se att detta inte var varken slumpmässigt eller impulsivt, utan ytterst välplanerat, sedan många år tillbaks.
Jag tycker dock fortfarande att det allra märkligaste är att Behring Breivik har lyckats att hålla sig undan polisen tidigare, med de uppenbarligen väldigt extrema åsikter han har...

”Kommande veckor ska jag inleda research-fasen: Undersöka möjligheterna att skaffa vapen och pansar, tillverkning av massförstörelsevapen (sprängladdningar), skaffandet av komponenter till massförstörelsevapen.”
- Februari 2010.

”Varit medlem i lokala skytteklubben sedan 2005 men börjat träna först i november 2010. Anledningen till att jag gick med i klubben så tidigt som 2005 var planerat, det var för att öka mina chanser att få en Glock lagligt.”

"På ansökningsblanketten (för vapenlicensen) skrev jag: Hjortjakt. Det hade varit frestande att bara skriva sanningen: Avrätta kategori A och B kulturmarxister/mångkulturella förrädare bara för att se deras reaktion : P”
- September 2010.

”Jag har nu beställt 50 ml 99 procentigt rent nikotin från ett kinesiskt företag online, 3-4 droppar kommer att injiceras direkt i kulorna, vilket kommer förvandla dem till ett dödligt biologiskt vapen.”
- Oktober/November 2010.

”Jag bad för första gången på väldigt länge i dag. Jag förklarade för Gud att såvida han inte ville att marxist-islamistiska alliansen och islamister skulle ta över europeisk kristendom helt och hållet inom de kommande 100 åren måste han säkerställa att krigarna som kämpar för den europeiska kristendomen ska härska.”
- 11 Juni 2011.

”Undrar om det är möjligt att få tag i speciella aggressivitetspiller. Det skulle förmodligen vara mycket användbart i vissa militära operationer. Speciellt om man blandade dem med steroider och ECA. Det skulle göra dig till en övermänsklig enmansarmé i två timmar!"
-
3 Juli 2011.


På Ullevåls sjukhus i Oslo vårdas i nuläget 30 personer efter de båda attackerna, samtliga allvarligt eller krtiskt skadade. På Utöya är arbetet med att hitta och transportera bort döda kroppar långt ifrån klart; det är fem ungdomar som fortfarande saknas efter attacken mot AUF:s ungdomsläger på Utöya.

Igår uppgav polisen att man gripit ytterligare en person under insatsen på Utöya, men denna person är nu släppt, friad från alla misstankar om inblandning i dåden.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: