Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Nattjobb = pulverdiet!

Kategori: Diet

Två veckors intensivt nattjobb är vad jag har framför mig nu, för att kompensera för den underbara lediga vecka som nu går mot sitt slut.
Min plan nu är att leva på pulverdiet (Allevo) i dessa två veckor till att börja med, kan därefter förlängas om det går bra. En bra biverkan har jag i alla fall av mina mediciner; jag saknar nästan helt hungerkänslor. Därför borde det inte vara några problem att leva på Allevo ett tag. Jag vet med mig av tidigare erfarenhet att det brukar funka bra att jobba kvällar och nätter, men eftersom det (oftast) är mer spring dagtid så känner jag i kroppen att den är helt energilös, och jag känner mig som en urvriden disktrasa när arbetspasset är slut- inte så kul det heller...

Så nu går startskottet!
Någon som vill hänga på utmaningen, och leva på Allevo eller annan valfri pulverdiet i minst två veckor framöver?

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Herregud, jag är inte med. Jag skulle aldrig, aldrig klara två veckor utan mat. Tveksamt om jag ens skulle klara en dag....kanske om jag har maginfluensa, men då behöver man ju i och för sig bara typ vätskeersättning från apoteket :p.

    Förstår att det är smidigt dock med pulver när det är nattjobb på g och det kommer säkert gå hur bra som helst.

    2010-04-19 | 11:43:08
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se/
  • Helly på Sicilien säger:

    Lycka till tjejen! Kan nog vara ett bra sätt att få en kickstart på dieten. Själv märker jag enorm skillnad sedan jag började rida 2 gånger i veckan. Snacka om bra träning utan att man tänker på att man tränar. Har fått så mycket muskler så Lorenzo har sagt att han måste börja träna mer han med ;)

    2010-04-19 | 12:54:47
    Bloggadress: http://tjejpasicilien.blogspot.com
  • Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee säger:

    Hur gick din pulverdiet? Håller själv på med en nu :)

    2010-05-06 | 16:02:32
    Bloggadress: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här: