Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Vanmakt

Kategori: Deckare

Författare: Thomas Erikson.
ISBN: 9789170368660.
Serie: Alex King, del 3.
Uppläsare: Stefan Sauk.

En 10-månaders pojke, son till en engelsk diplomat, försvinner plötsligt från sin barnflicka, för att några timmar senare lika plötsligt återlämnas till sin pappa diplomaten, på dennes arbetsplats.

När pojken ytterligare en gång försvinner lika plötsligt så inser barnflickan att hon inte kommer att få vara kvar i familjen, så hon går steget före och lämnar dem på egen hand. Problemet är bara att hon inte känner någon i Sverige, och innan hon vet ordet av så är även hon kidnappad...

Beteendevetaren Alex King bor granne med diplomatfamiljen, och blir på så vis av en slump inblandad i detta märkliga fall; vem ligger bakom de många kidnappningarna och återlämningarna, och varför har kidnapparen inga krav?

Vanmakt (mp3-bok)

Thomas Erikson fortsätter att visa hur duktig han är på att beskriva komplexa mellanmänskliga relationer och skeenden; Vanmakt är spännande från första ordet till det sista! Äntligen har Erikson dessutom funnit den perfekte uppläsaren till sina böcker; Stefan Sauk höjer berättelsen ytterligare en nivå, där tidigare uppläsare snarare tyvärr har sänkt nivån!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: