Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Koltrastens år - En cancersjuk småbarnspappas kamp

Kategori: Biografi

Författare: Johan Viktorsson.
ISBN: 978-91-978517-9-4.
 
Boken börjar med att Johan Viktorsson åker Vasaloppet. Han har tränat ordentligt och är i bra form, men ändå är det knappt att han lyckas ta sig i mål. Då förstår han att någonting är allvarligt fel i hans kropp, och han går till doktorn, som konstaterar att Johan har cancer i ändtarmen, med metastaser i levern.

Koltrastens år är en bok som handlar om året som kommer; ett år fullt av undersökningar, behandlingar av olika slag och operationer, samtidigt som Johan gör allt han kan för att vara en bra pappa för sina två små söner. Mail till vänner och anhöriga varvas med Johans egen berättelse och upplevelse av allt han råkade ut för.

Koltrastens år : En cancersjuk småbarnspappas kamp (häftad)

Koltrastens år är en öppen och ärlig bok, en bok om allt det jäkliga med att bli svårt sjuk mitt i livet, med två små barn att ta hänsyn till. Det är samtidigt en bok om livsglädje, kärlek och hopp. Jag kan rekommendera Koltrastens år till all sjukvårdspersonal och till alla som har ett intresse av sjukdom och hälsa, liv och död, och hur vi människor kan reagera när vi blir svårt sjuka, och hur en kan prata med barn om sjukdom.

Tack till Ordberoende förlag för det fina recensionsexemplaret!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: