Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Jag ska egentligen inte jobba här

Kategori: Ljudbok

Författare: Sara Beischer.
ISBN: 9789174411072.
Uppläsare:

Moa är nitton år och ska bli skådespelare. För att komma ett steg närmare sin dröm har hon flyttat till Stockholm. Nu måste hon bara ha ett jobb i väntan på det stora genombrottet...
Moa blir timanställd på ett äldreboende, och chocken blir total när hon inser att hon faktiskt måste hjälpa de gamla att torka sig när de har varit på toaletten! Det, och mycket annat, är dock något som Moa vänjer sig vid, och när hon lärt känna pensionärerna så är det faktiskt som att det inte känns lika äckligt längre!
 
Arbetet på äldreboendet varvas med poesi, uppläsningar och teater. Av en ren slump träffar Moa Oscar, osm redan är antagen på scenskolan, och som är så rolig att vara med.
 
Jag ska egentligen inte jobba här (e-bok)
 
Jag ska egentligen inte jobba här är ett vardagsäventyr om döden och äldreomsorgen, om det triviala och det fula. Men det är också en berättelse om det vackra och viktiga som kan finnas där man minst av allt trodde att man skulle hitta det. Det är en mysig liten bok om allt det vardagliga som pågår i våra liv, här och nu, om glädjen och den stora äran i att få vara en del i en annan människas liv, om så bara för en kort stund.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: