Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Tusen tack, bästa Camilla!

Kategori: Allt och inget

Jag skulle låna en bokserie av min underbara arbetskamrat Camilla, som hon pratat en del om. Hon hade dock böckerna i förrådet i källaren, så det dröjde ett tag innan jag kunde låna dem. Det var ju inga problem för min del; jag hittar alltid något att läsa, så det är ingen fara :)

Igår efter jobbet hade Camilla gått ner i förrådet och gjort en riktig rensning, och med två stora papperskassar fulla med böcker till mig! Där finns säkert en hel del läsvärt, och därefter ska det bli mig en sann glädje att i min tur lämna dem vidare till någon/några andra, som kan få lika stor glädje av dem som jag kommer att få!
 
Dock kunde jag ju inte riktigt hejda mig där; med lönen i antågande så passade jag på att beställa en box med alla Harry Potter-böckerna, samt några pocketböcker från Bokus sommarerbjudande (ta 4 pocketböcker, betala för 3); bland annat de två första böckerna i Haruki Murakamis serie 1Q84. Det ska bli spännande att se om de är så underbara som de verkar, hittills är jag ju överförtjust i Murakami, trots att somliga tycker att han är pretto och "svår".
 
Harry Potter Adult Paperback Boxed Set: Adult Edition (häftad)
 
1Q84 : första boken - april-juni (pocket)  1Q84 : andra boken - juli-september (pocket)
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: