Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Diggiloo

Kategori: Kontaktperson

Ikväll var det dags för vår årliga familjetradition; Diggiloo, som i år för första gången inte hölls på Läckö slott utan på Rörstrands center, i Lidköpings centrum. Först kändes det en aning underligt att flytta från den underbara miljön vid slottet, men med facit i hand var det ett klokt val. Området är större och tillgängligheten på alla sätt bättre, bättre parkeringsmöjligheter och dessutom utrymme för en massa kringaktiviteter.


R kollar in turnésläpen, och vilka artister som är med i år, och blev nöjd med vad han såg!

 


Lasse Holm har gått i pension och är inte med i showen i år, men vi hade ändå turen att springa på den stora idolen; kvällen var succé redan innan showen hade börjat!

 Mojje värmde upp publiken innan den stora showen började.

Lasse gillade vad han såg :)



Glada och förväntansfulla inför showen!


Jessica Andersson fick känna sig riktigt smal bredvid den höggravida Charlotte Perelli, som såg riktigt ansträngd ut emellanåt. Enligt uppgift ska hon ju inte föda förrän om en dryg månad, men jag undrar om det kommer att dröja så länge...



Vädret var aningens ambivalent, men vi klarade oss i år helt utan regn, hagel och drivis!
Ganska snart klarnade det upp, och solen tittade fram på en molnfri himmel!


 
Även ett industriområde har sin ruffiga skönhet och charm...

  Clabbe in da house!
- Inte dåligt av en man som närmar sig de 70 (Clabbe är född 1946, sedan får ni räkna ut resten själva...) att rocka så fett!

  •  
      
    



Publiken var stor, som vanligt; ca 2000 personer!

Sammanfattningsvis så märktes det tydligt att det var en form av nystart, för ett Diggiloo som ska och kommer att leva vidare i många år till, även utan Lasse Holm som stöttepelare. Det är lite tuffare, lite rockigare, lite mindre schlager och lite ungdomligare; detta är (uppenbarligen) ett vinnande koncept!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: