Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Goda nyheter!

Kategori: Det dagliga livet

Idag har jag, till motsats mot i fredags, fått TVÅ goda nyheter :)

Jag var så upprörd och besviken efter besöket på vårdcentralen att jag satte mig och letade på internet efter en smärtklinik som verkade bra och skulle kunna ta emot mig. Jag hade ju hört talas om smärtkliniken S:t Olof i Falköping, och när jag läste mer om den så verkade den helt perfekt! Den läkaren som är där är inte bara smärtspecialist, utan dessutom expert när det gäller huvudvärk och migrän! Bland annat sitter han med i en grupp som arbetar för konsensus när det gäller huvudvärksbehandling i Europa... Han tryckte väldigt mycket på vikten av mötet med och bemötandet av patienten, så det verkar ju vara den exakta motsatsen till damen på vårdcentralen... Dessutom så har han ju ett uppenbart intresse av smärta, huvudvärk och migrän, och det är ju helt och hållet avgörande!
edan tidigt imorse hade jag fått ett svar, deras väntetid är ca tre månader, men det blir kortare med remiss från läkaren, så jag bad genast min ordinarie läkare att skriva  en sådan. ag tycker att det inte känns som så lång väntetid ändå, med tanke på att det är en specialistklinik. Dessutom så går det ju an att vänta när man vet att man med största sannolikhet kommer att få hjälp!

Den andra goda nyheten är att Andreas har fått jobb! Han har ju varit arbetslös sedan han utbildade sig till lokförare, men nu var han på anställningsintervju i måndags, och kommer att få börja redan nu på måndag- jättekul!

Kommentarer

  • Jennie säger:

    Härliga nyheter, vad kul för er båda. Var ska han börja jobba? Håller tummarna för att du får betydligt bättre hjälp i Falköping än du fick på vårdcentralen.

    Tycker vården är väldigt konstig ibland, det känns som man måste klaga och gnälla järnet för att överhuvudtaget bli trodd. En del människor är faktiskt väldigt "ognälliga" av sig från grunden hur ont eller hur mycket problem de än har.

    2010-03-26 | 10:43:05
    Bloggadress: http://khalypso.blogg.se/
  • Maritha säger:

    Verkligen :) Han ska bli arbetskamrat med Henrik, kul! Ja, det är verkligen underligt att man ska behöva gnälla och klaga för att bli trodd- jag föredrar att bita ihop och försöka ignorera det så länge som möjligt!

    2010-03-26 | 12:30:13
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: