Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Kommer aldrig mer igen

Kategori: Ljudbok

Författare: Hans Koppel
ISBN: 9789186675493
Serie: Kommer aldrig mer igen, del ett av tre.
Uppläsare: Per Ragnar.

Ylva bor tillsammans med sin make Mike och deras dotter i ett litet villaområde utanför Helsingborg. Ylva har dåligt självförtroende, söker bekräftelse hos andra män, och för ett år sedan var hon otrogen mot Mike. Otroheten blev en ögonöppnare, och fick Ylva att ta tag i sitt beteende. När hon en kväll inte kommer hem, efter att planerat att gå ut och ta ett glas eller två med arbetskamraterna, är det första Mike kommer att tänka på att Ylva trots allt gått hem med en annan man. Han försöker att hålla panikkänslorna under kontroll, men när han anmäler Ylvas försvinnande till polisen så verkar även de tro mest på en otrohetsaffär.

Ylva kommer dock inte tillbaks, och inget vet att hon befinner sig bara ett par hundra meter från sitt hem, kan se Mike och dottern komma och gå i huset. Det förflutna gör sig påmint, och Ylva har blivit kidnappad.

Kommer aldrig mer igen (pocket)

Kommer aldrig mer igen är en helt fantastisk psykologisk thriller, som verkligen får det att krypa i kroppen! Hans Koppel kan verkligen konsten att trollbinda sin läsare, och skrämma vett och sans ur denne!

Per Ragnar är en väldigt tydlig uppläsare, faktiskt är han så tydlig och välartikulerad att det ibland nästan låter satiriskt, och det passar inte riktigt in i bokens handling.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: