Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Läkarbesök och slut på semestern!

Kategori: Det dagliga livet

Imorse var jag på läkarbesök. Det var dags att göra den mer ingående undersökningen av mitt hjärta (TEE), och de var verkligen noggranna. Jag hade turen (eller det var väl egentligen så att det var de som hade planerat det så) att få den enda läkaren här i Skaraborg som är specialist just på den här typen av hjärtfel, så de gjorde en massa specialmätningar, och skickade genast bilderna till "superspecialisterna" i Göteborg, så nu får vi väl se vad de säger...

Idag har det annars varit ett perfekt sovväder, utmärkt eftersom jag ska jobba inatt - Första natten efter semestern! Jag sov bara ca 4-5h inatt, var lite nervös inför läkarbesöket, det är inte precis någon rolig undersökning..:( Så när jag kom hem var det härligt att bara kunna lägga sig och läsa lite, och sedan sova gott!
Det ska bli riktigt roligt att komma tillbaks till jobbet igen, jag är ju inte van vid att vara ledig så länge (utom när jag var sjuk i vintras), så det känns som att det var en evighet sedan jag jobbade - Undrar om jag kommer ihåg hur man gör?

Kommentarer

  • Anette& Dick säger:

    Hej!

    Vad skönt att du blev grundligt undersökt hos läkaren.

    Här i Halna regnar det och katterna har det tråkigt så de bråkar med varandra.

    Kram Anette

    2011-08-25 | 10:51:59
    Bloggadress: http://sekelskiftesdrom.blogspot.com/
  • Maritha säger:

    Ja, nu är det bara att vänta och se vad de säger i Göteborg...

    Kan tänka mig att det blir en del bråk mellan katterna när det regnar och de blir rastlösa..;) Här vänder de på dygnet när jag jobbar natt, så de sover på dagen när jag sover och är antagligen pigga och busar när jag jobbar - Perfekt!

    Kram Maritha

    2011-08-25 | 18:17:14
    Bloggadress: http://maritha.blogg.se/

Kommentera inlägget här: