Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Det kommer aldrig mer vara du

Kategori: Dokumentärt

Författare: Annelie Högberg.
ISBN:  9789187548079

Midsommar. Inga blommor under kudden. Jag hade ju redan mina drömmars man. Problemet var bara att min bästa väninna var hans drömmars kvinna.

Agnes och hennes man lever i ett lyckligt äktenskap, de har två fina barn och ett bra liv tillsammans. Åtminstone är det vad Agnes tror, fram tills den där ödesdigra midsommaraftonen då de är bjudna till ett par goda vänner. Agnes man beter sig underligt och verkar sur hela dagen, och går och lägger sig tidigt. När hon några timmar senare går och lägger sig får Agnes höra att han ligger och gråter, och det är då han berättar att han älskar kvällens värdinna; en av Agnes "goda" väninnor!

Året som följer är kämpigt; att bygga upp ett nytt hem och ett nytt liv med barnen varannan vecka är tuffare och ensammare än Agnes någonsin hade kunnat tro. Sakta men säkert bygger hon dock upp sig själv och sitt liv igen, och det händer mycket på ett år.

Det kommer aldrig mer vara du (häftad)

Av en slump råkade jag på Annelie HögbergInstagram, och följde där hennes arbete innan Det kommer aldrig mer vara du publicerades. Då tyckte jag att den hade bland de snyggaste omslag jag någonsin sett, och nu kan jag säga att jag fastnade i boken från första sidan och sträckläste den tills den var slut. Högberg har ett lättläst språk som flyter på bra, och Agnes är en så sympatisk karaktär att en vill veta hur det går för henne, att hon äntligen får må bra igen.

Jag hoppas att Högberg jobbar hårt med sin nästa roman, så att vi snart får ta del av den också!

Tack till Annelie Högberg för det fina recensionsexemplaret!

Kommentarer

  • Anne-Lie säger:

    TACK för fina ord! kram

    Svar: Tack själv för en fin läsupplevelse! :)
    Bokälskaren

    2013-11-24 | 19:29:43
    Bloggadress: http://www.anne-lie.litetfolag.se

Kommentera inlägget här: