Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Vingar av glas

Kategori: Fantasy

Författare: Sofie Trinh Johansson.

Vingar av glas är den efterlängtade fortsättningen på Sofie Trinh Johanssons underbara och moderna vampyrbok Halvblod, och del två i den planerade trilogin. Vi fortsätter att följa halvblodet Aveline, som tillsammans med sin skydsängel Alexander stannar kvar i vampyren Billys borg för att hålla sig gömda från alla vampyrer som vill se Aveline död...

Billy själv har gett sig ut för att på egen hand kämpa för att Aveline ska bli benådad, och få det blod hon måste ha för att överleva. Under tiden får Aveline och Alexander oväntat besök i borgen; Billys syster och hennes make samt Billys fru, Coraline! Systern blir en stenhård tränare, som inte ger sig förrän Aveline pressat sig till sitt allra yttersta, vilket innebär många sår och brutna ben. - Då är det skönt att ha en skyddsängel i närheten, som gärna hjälper till med läkningen!

Vingar av glas (häftad)

Vingar av glas är om möjligt flera snäpp bättre än Halvblod- som jag ändå tyckte jättemycket om! Tempot är högt, intrigerna täta, och så börjar det ju hetta till på riktigt också..;)
Längtar nu jättemycket efter del tre i trilogin, och hoppas att Johansson skriver så pennan glöder därhemma (inga ursäkter i form av karpaltunnelsyndrom eller bebisar godtages!)!

Ett riktigt stort tack till Mörkersdottir förlag, som delade ut bland annat denna underbara bok till sina trogna kunder i "julklapp"!

PS: Vingar av glas är precis lika snygg, och pryder sin plats i bokhyllan precis lika mycket som Halvblod och Vatten och salt, jag gillar verkligen storpocketformatet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: