Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

De inneboende

Kategori: Skräck

Författare: Frida Edman.
ISBN 9789197951395

Cela, Martin och Yvonne träffas på Roberts Eyes wide shut-fest, som slutar på ett minst sagt oväntat sätt...

Sandor är fotograf, men han fotograferar bara unga, vackra kvinnor. Han utnyttjar dem på varje sätt han kan (och det är många, eftersom dessa kvinnor har en stark längtan efter att bli sedda, och Sandor ser dem, som ingen annan... Han är dessutom den bäste bland fotografer; en stor chans att bli upptäckt, med andra ord), men han tröttnar snart på sina nya erövringar. 

Steg för steg tas de över av demoner, demoner som får dem att uppfatta världen annorlunda, och gradvis förändras de, tills ingenting finns kvar av det som en gång var Cela, Martin och Yvonne...  

De inneboende (e-bok)

De inneboende är en mycket speciell historia; en berättelse om kärlek av alla slag som tänkas kan, en berättelse om en verklighet som liknar vår, men ändå inte. En berättelse om en verklighet som successivt förändras, men hur mycket är egentligen en produkt av de sköra konstnärssjälarna, och hur mycket kan egentligen den som redan är död påverka oss? Finns det demoner som bara väntar på det rätta ögonblicket att ta över vårt medvetande, vårt jag, bit för bit, steg för steg..?

Jag vet egentligen inte vad jag tycker om De inneboende, men jag kan inte riktigt sluta tänka på den, och jag får fortfarande en krypande obehagskänsla längs med ryggraden, och det måste väl vara ett gott betyg?

Återigen vill jag tacka Mörkersdottir förlag, för en fantastisk skattkista, full av skräck, fantasy och en massa andra godbitar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: