Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Hjärtats mörker

Kategori: Deckare

Författare: Jonas Moström.
ISBN: 9789185825271
Serie: Axlander och Jensen, del 3.
Uppläsare: Torsten Wahlund.

Ett par små pojkar är ute i skogen och leker indianer när de hittar en död kvinna, eller "en döing", som de själva uttrycker det. Kvinnans kläder är i oordning och allt tyder på att det är en våldtäkt som gått för långt.

Under tiden har Erik Jensen och hans fru Sara börjat få lite ätenskapsproblem; Saras arbetslöshet börjar tära på dem båda, och på deras äktenskap. För att få en liten nytändning bestämmer sig Sara för att åka till Frankrike på en skrivarkurs, ett beslut som hon kommer att ångra många gånger, trots att kursen var mycket trevlig och inspirerande... I Frankrike träffar Sara nämligen en annan, som hon har en tillfällig förbindelse med. När hon kommer hem så inser Sara att det trots alla vardagsproblem ändå är Erik hon vill leva sitt liv med, men det är inte så lätt att övertyga den "tillfälliga förbindelsen" om det, och snedsprånget får katastrofala följder...

Hjärtats mörker (mp3-bok)

Jonas Moström utvecklar sitt skrivande och sin personliga stil för varje bok, och han berör alltid någon särskild problematik; det ska bli spännande att se vad som väntar!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: