Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

TV-seriemaraton

Kategori: TV och film

När fästmannen är hemma (han studerar på annan ort) så brukar vi passa på att riktigt grotta ner oss i rejäla TV-seriemaraton. Nu i helgen var det den pågående säsongens avsnitt av The Walking dead samt Anger management som avverkades.

Själv har jag just börjat titta på Red widow, och följer Arrow samt Grey's anatomy på TV (man kan ju inte maratonplöja alla serier- eller..?).

Vilka är dina TV-seriefavoriter, och vilka tycker du absolut inte att jag kan missa?

 

Kommentarer

  • Nina säger:

    Här har vi Roswell marathon just nu. Väldigt länge sen vi såg den serien och hade glömt hur bra den är.
    Annars gillar jag Criminal minds och Once upon a time, och ja, en massa andra serier. :)

    Svar: Åh, Roswell har jag aldrig sett, får kolla upp den så snart jag får min dator tillbaks! Once upon a time gillar jag också, och Criminal minds! :-)
    Bokälskaren

    2013-04-03 | 12:35:20
    Bloggadress: http://traumerin.blogg.se
  • Maria säger:

    Once upon a time! Jag ser inte på så mycket serier. Gillade Remington Steele väldigt mycket när det gick på tv för en massa år sedan. Har fått första säsongen av Remington Steele av min mamma. Men har inte de hunnit se än men får nog ta och göra snart. Blev väldigt sugen.

    Svar: Japp, Once upon a time håller jag också på och tittar ikapp på; gillar den skarpt men missade den i början på grund av att den gick samtidigt som Grimm, som jag då tyckte verkade bättre.:)Remington steele har jag aldrig sett, ska kolla upp den när jag får min dator tillbaks!

    Tack så hjärtligt för tipsen! :)
    Bokälskaren

    2013-04-05 | 19:28:44

Kommentera inlägget här: