Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Ett tunt blått streck

Kategori: Chicklit

Författare: Jenny Leeb.
ISBN: 9789186969912.

Ellen arbetar på kanal 5, som ansvarig för inköp av alla utländska TV-serier. Det är flera år sedan hon träffade Jens nu, och redan första gången de träffades fick de den där omedelbara kontakten, som är så ovanlig. Sedan dess går de emellanåt hem med varandra efter en blöt kväll ute, men det har aldrig blivit något mer av det; så klart att Jens inte är intresserad av henne på det där sättet, och dessutom så trivs Ellen alldeles utmärkt med deras upplägg, så det så!

Djupt inom sig känner Ellen dock att det är något som skaver; hon är trots allt en bit över 30, och känner alltmer hur den biologiska klockan tickar. Hur kommer det sig då att hon aldrig träffar någon som det känns rätt med, utan alltid får den där paniken efter ett tag, hur bra det än känts innan..?
Efter noggrant övervägande bestämmer sig Ellen för att börja gå i terapi, för att ta reda på svaren, men Birgitta är allt en ganska märklig terapeut; hon kommer ju inte med några svar, utan rör bara till allt ännu mer...

Ett tunt blått streck (pocket)
 
Ett tunt blått streck är äkta ckicklit, när den är som bäst!
Storyn är förvisso ganska tunn (som den har en tendens att vara i denna genre), men boken har ändå ett tydligt budskap; var inte för rädd för kärleken, då riskerar du att mista den helt!
 
Är du uttråkad och längtar efter ett enkelt tidsfördriv så kan jag absolut rekommendera dig att läsa Ett tunt blått streck; den är lättläst och lättsmält, och kräver ingen större eftertanke.

Det var ju inte särskilt lätt att gissa, men det var denna bok jag och Zlatan läste i min bildutmaning härom dagen!

Kommentarer

 • [Anna] säger:

  Lät som en bok att läsa i sommar :)

  Svar: Ja, det känns som en utmärkt sommarbok! :)
  Bokälskaren

  2013-05-06 | 19:47:37
  Bloggadress: http://bokraden.blogspot.com

Kommentera inlägget här: