Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

House of Night: Uppvaknandet

Kategori: Fantasy

Författare: PC Cast och Kristin Cast.
ISBN: 978-91-7503-098-2
Serie: House of Night, del 8.
 
Zoey är tillbaks från andra sidan, men hon är förändrad efter att hennes själ splittrades i samband med Heaths död. Hon bestämmer sig för att stanna på ön Skye för att vila upp sig, och fly från verkligheten en stund.
 
Neferet har lyckats ta tillbaks sin plats som översteprästinna på Nattens hus i Tulsa, och rådet har helt gått på hennes lögner om vad som egentligen har hänt. Zoey är dock utom räckhåll för henne på Skye, dit ingen utomstående har varit välkommen på felra hundra år, så hur ska hon lura Zoey att komma tillbaks till Nattens hus??
 
Mycket händer i kampen mellan det goda och det onda; somliga byter sida, några vacklar i sin tillhörighet och ytterligare andra står stadigt kvar på den sida de en gång valt...
 
Uppvaknandet (pocket)
 
Uppvaknandet är lika spännande som de tidigare böckerna i serien House of night. Eftersom det var ett tag sedan jag läste de tidigare så tar det ett litet tag innan jag riktigt kommer in i historien igen (minnet är bra, men kort...). Det känns att kampen mellan gott och ont närmar sig klimax, och det är spännande!

Kommentarer

  • Maria säger:

    House of night serien är jättebra o spännande! Jag har läst alla böckerna. Man blir inte någonting besviken på dess handling. Är svårt att sluta läsa. Ser framemot fortsättning i serien. Vet du hur många böcker till som kommer?

    Svar: Jag börjar närma mig slutet av del 9 nu, och kan bara hålla med. Har ingen aning om hur många som kommer, jag trodde faktiskt att del 9 var den sista...
    Bokälskaren

    2012-10-15 | 01:24:16

Kommentera inlägget här: