Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Harry Potter and the order of the phoenix

Kategori: Fantasy

Författare: J.K. Rowling.
ISBN:  9780747569404.
 
Harry har, som vanligt, ett uruselt sommarlov hos familjen Dursley, och om möjligt har han hört ännu mindre från sina vänner på Hogwarts än vad han brukar göra på somrarna. -Nog för att det är svårt att få fram uggleposten utan att Dursleys märker något, men heelt omöjligt är det väl ändå inte?!

Som om det inte vore nog så attackeras han och kusin Dodley av ett gäng dementorer, vilket gör att Harry tvingas använda magi ute i "det vanliga samhället", något som är strängt förbjudet för minderåriga trollkarlar..:/
Trollkarlsministeriet lyssnar inte alls på hans förklaringar till varför han var tvungen att använda magi, utan Harry kallas till rättegång och hotas att bli avstängd från skolan!
 
Givetvis klarar han sin dock (annars skulle det ju inte ha blivit fler böcker), och får veta orsaken till att vännerna inte hört av sig; de har haft fullt upp...
 
Harry Potter and the Order of the Phoenix (inbunden)
 
Harry Potter och Fenixorden är med sina 950 sidor den tjockaste, men hittills även den bästa av böckerna i serien om Harry Potter! Låt dig därför inte avskräckas av bokens tegelstensformat, utan dyk ner i en mycket angenäm läsning!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: