Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Änglavakter

Kategori: Deckare

Författare: Kristina Ohlsson.
ISBN: 978-91-86675-95-0.

Alex Recht är tillbaks på jobbet efter att hans hustru gått bort i cancer, och Peder Rydh har återförenats med sin hustru efter flera svåra år. Fredrika Bergman lever det idylliska familjelivet tillsammans med sin Spencer och deras dotter Saga. Då får de ett nytt fall, ett fall som skakar om själva livsgrunden hos dem alla, och ingenting kommer längre att vara sig likt...

Rebecca Trolle är en ung litteraturstuderande, som varit försvunnen i två år, och som av en ren slump hittas begraven och styckad av en man som är ute och rastar sin systers hund. Efter ytterligare grävande hittar man mer nergrävt på samma plats, och fallet är plötsligt mycket större än Rechts utredningsgrupp någonsin kunnat ana. Dessutom kommer de alla tre med tiden att bli personligt engagerade i fallet, vilket inte precis gör det lättare.

Änglavakter (pocket)

Ohlsson skriver som vanligt engagerande, medryckande och lättläst. Gillar skarpt hennes komplicerade intriger och varma människoporträtt. Ser med glädje fram emot kommande böcker i serien om Alex Rechts utredningsgrupp!