Bokälskaren

Du ser mig oftast djupt försjunken i en bok...

Jenny S

Kategori: Chicklit

Författare: Denise Rudberg.

Jenny bor i Habo med sin sambo Micke, som hon har varit tillsammans med sedan de gick i skolan. Efter att ha gått ekonomiprogrammet på gymnasiet fick Jenny jobb på banken i Habo, och har jobbat kvar där sedan dess. En del kanske tycker att Jennys liv verkar begränsat, men inte Jenny; hon har allt hon någonsin drömt om!

Därför slår det ner som en blixt från klarblå himmel när hon en dag får ett brev på posten, från Micke. Han skriver att de har växt ifrån varandra, och att han vill lämna henne! När Jenny får veta att han dessutom inlett ett förhållande med hennes allra bästa väninna, vars mamma var hennes dagmamma när hon var liten, och som hon bodde hos som tonåring, så pallar hon bara inte längre- Jenny packar sina väskor och åker till Stockholm, utan att tala om det för någon. Vem skulle hon tala om det för? -Alla hon litade på har svikit henne och finns inte längre där!

I Stockholm tar Jenny in på ett billigt hotell och sörjer. Hon inser dock ganska snart att hon måste skaffa ett jobb, och det snabbt, eftersom hennes besparingar inte är alltför stora...

Jenny S (ljudbok)

Emellanåt så tycker jag att det är trevligt att läsa riktigt lättsmält chicklit, och Jenny S är ett perfekt exempel på en sådan. Handlingen är ganska enkel och förutsägbar, men Jenny S är ändå en trevlig bok.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: