Maritha

"Du sÀger att jag har en liten vÀrld, men den Àr snygg och full av flÀrd!"

Strategier inför midsommar

Kategori: Projekt livsstil

Midsommar đŸŒžđŸŒ·đŸŒčđŸŒ»đŸŒșđŸŒŒđŸŒž nĂ€rmar sig och det Ă€r dags att börja planera er mathelg!!

1. Börja alltid varje morgon med en HERBALIFE SHAKE oavsett hur dagen ser ur sedan 👍!!

Det Ă€r lĂ€tt att tĂ€nka att eftersom denna dagen Ă€ndĂ„ inte kommer bli som vanligt sĂ„ hoppar jag över shaken till frukost 🙈. TĂ€nk INTE sĂ„!!!! Den kontrollerar ert nĂ€ringsintag, startar er dag pĂ„ bĂ€sta sĂ€tt och kontrollerar ert intag av kalorier. Vilket kan vara avgörande för att hĂ„lla er pĂ„ plus, minus, noll under hela helgen istĂ€llet för plus, plus, plus đŸ˜±đŸ˜±đŸ˜±!!

2. MELLANMÅL 

SĂ„ viktigt oavsett om sen ska Ă€ta mer Ă€n vanligt.  Det hĂ„ller igĂ„ng er förbrĂ€nning och förhindrar svĂ€ngningar i blodsocker, vilket bidrar till att kroppen lagrar fett.

3. LUNCH eller SHAKE 👌

Ät gĂ€rna en midsommarlunch med allt vad det innebĂ€r MEN Ă€t mer av fisk och skaldjur och Ă€gg men mindre av fĂ€rskpotatis och diverse röror 🍠. UNDVIK BRÖD!! Ät gĂ€rna jordgubbar med lite grĂ€dde i anslutning till din lunch 🍓 men undvik tĂ„rta 🎂,  bakelser och glass.

4. MELLANMÅL 

PĂ„ eftermiddagen Ă€r det kanske bĂ€ddat för att spĂ„ra ur 😂!! Men perfekt för jordgubbar med lite grĂ€dde eller varför inte lite kaffe ☕ och Herbalife mellanmĂ„lsbars,  bjud dina vĂ€nner 👍!!

5. MIDDAG 

GRILLAT Ă€r ett perfekt val till middag undrar hela sommaren Ă€ven om du ska kontrollera din vikt eller forma kroppen đŸ’Ș🏃💃!! Se till att det finns flera alternativ av goda sallader mm. Midsommar brukar ju faktiskt bjuda pĂ„ mycket grönt 🙌🙌🙌!! Ät dig mĂ€tt pĂ„ kött, fisk, kyckling och var observant med sĂ„sen, kanske max en dl. Hantera potatisgratĂ€ng,  potatissallad och andra tillbehör som just tillbehör. Och njut av smaken men överĂ€t ej.

Alkohol 
Snacks 
Ostbricka 

Försök att se allt detta som snabba kolhydrater som kommer lagra fett och dra pĂ„ dit kaloriintag drastiskt. NĂ€r vi vĂ€l har börjat finns ofta ingen Ă„tervĂ€ndo🙈🙈🙈. VĂ€lj ett av dem och intag med MÅTTA!!!! 

MOTION 
Försök att röra pÄ dig ett par gÄnger under helgen, kanske ett Tabatapass med familjen, en lÀngre promenad i raskt tempo eller dans kring midsommarstÄngen?

Stot lycka till 😇

Vi önskar att vĂ„ra kunder och medlemmar en fantastisk midsommarhelg 🌾




Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr: