Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Hälsoträff

Kategori: Det dagliga livet

Idag hade jag en Hälsoträff hemma hos mig, och det blev verkligen en jättetrevlig dag! Även om många som hade velat komma tyvärr hade förhinder så var det ändå många som kom, och det var en härlig blandning av gamla och nya bekantskaper, med den gemensamma nämnaren att vi alla vill förbättra vår hälsa, och bli den allra bästa versionen av oss själva!



Jag fick flera trevliga kommentarer, en av de första var Esmiras härliga mamma som utbrast "Men du är ju inte tjock, men du har ändå sådant här?!" Det var med glädje jag berättade att jag gått ner 40 kg, men har 15 kvar innan jag nått mitt mål! 😃👍 

Anna, min "boss" konstaterade också att jag ser mycket smalare ut, trots att vågen stått still på sistone, och det påpekade även Pia nyligen. Det känns ju extra skönt att höra, för kroppen känns faktiskt tightare, även om det inte syns på vågen! Får väl se vad bodyscannern säger i nästa vecka - det känns riktigt nervöst den här gången! Sanningen är ju dock också att jag HAR slarvat mer på sistone; jag har inte följt planen perfekt, MEN jag har ändå legat på ett kcaloriunderskott! Tyvärr har det även varit en del stress, och det är väl den som märks på vågen... Nu tror jag dock att det kommer att lugna ner sig lite grand framöver!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: