Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Det går bra nu...

Kategori: Aktuellt

Sverigedemokraterna (SD) och deras partiledare Jimmie Åkesson far landet runt på valturné. På vissa ställen går det väl bättre än på andra, men så sent som idag blev han tvungen att ställa in sitt framträdande i Göteborg, vilket jag ser som ytterligare en seger för mångfalden.

Soran Ismail som är en av mina stora förebilder skriver på sin Facebooksida idag:
"Känns viktigt att säga det här.
Att demonstrera och protestera mot rasism och nazism är vitalt. Att vända den ryggen är briljant.
Att hindra den från att prata är uselt.
  Jag förstår att man blir provocerad, men den här kampen mot rasism är långt mycket större och viktigare än enskilda personer och enskilda möten. Vi antirasister har tyvärr inte råd att låta våra känslor styra.
Den där natten... när de kom fram och tjafsade med mig på Kungsgatan t.ex. så förlorade de en av sina främsta riksdagsmän pga jag inte lät mig provoceras.
Varje rygg vänd mot SD är en röst vänd från SD. Varje ägg kastat mot SD är en röst kastat mot SD.
Tillsammans är vi många och tillsammans är vi starka Så låt oss sprida det. Håll aldrig tyst."



Trots tidigare hot om både det ena och det andra vägrar även jag att låta mig tystas; vi kan aldrig låta dem som kämpar mot mångfald och jämlikhet vinna!

Den 22/5 besöker herr Åkesson min hemstad, och även här planeras en motdemonstration; vi anammar den tysta men tydliga protesten att dyka upp men vända ryggen åt honom och hans åsikter. I skrivande stund är det 55 personer som tackat ja till att lyssna till valtalet, medan vi är 988 motdemonstranter; oerhört glädjande siffror, och de lokala partikamraterna har gått ut i pressen och talat om att de är rädda och oroliga inför arrangemanget... Avsikten är dock att det ska bli en demonstration för kärlek, värme och omtanke, så ingen som inte själv först går till attack behöver vara orolig!



- Tyck du att det är larvigt, Linus Bylund, så länge ni tappar väljare i takt med att vi vänder ryggen åt er så framgår det ju tydligt vem som egentligen är larvig..;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: