Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Projekt livsstil

Kategori: Det dagliga livet

Projekt livsstil innebär för mig så mycket mer än "bara" träningen; det innebär att aktivt välja glädjen, kärleken och livet - varje dag, och ta vara på vardagens små mirakler som omger oss varje dag. Det innebär att stå upp för mig själv och våga vara glad, stolt och nöjd över att uppnå det jag kämpar hårt för varje dag. Alla kanske rent praktiskt kan förändra sitt liv och skaffa en hälsosam livsstil och ta dubbla magisterexamina, men alla gör inte det. Jag gjorde det, och därför är jag grym! Det innebär att vara nyfiken på livet och andra människor. Kort sagt: det innebär att aktivt jobba för att bli den bästa versionen av mig själv, varje dag!

Vi är ofta alltför bra på att döma både oss själva och andra. Det är helt irrelevant och kontraproduktivt att fråga/sparka på sig själv för att en låtit det gå alltför långt. Där och då kunde/orkade/ville/förmådde vi helt enkelt inte att göra något åt det. Fokus måste ligga på att istället lyfta fram det enormt positiva i att vi nu HAR förmågan att ta tag i det, vara snälla mot oss själva och ta hand om oss på bästa sätt i strävan att bli vårt allra bästa jag.
Min resa räknas - och det gör din också!





Kommentarer

  • Chris säger:

    Underbart kloka ord. Att aktivt arbeta för den bästa versionen av vad som är jag.

    Svar: Tack så hjärtligt! Jag tycker att det är ett bra sätt att tänka; det hjälper mig i det dagliga livet att hela tiden göra vad jag kan för att vara/komma ett steg närmare att bli den person jag vill vara.
    Maritha

    2014-06-08 | 16:54:40
    Bloggadress: http://visitors.blogg.se

Kommentera inlägget här: