Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Huvudvärk, shopping och äntligen internet!

Kategori: Det dagliga livet

Vaknade runt 05 imorse av den gamla välkända huvudvärken from hell. Det är märkligt; trots att jag har alltför mycket erfarenhet av den gamle rackaren och vet att den aldrig någonsin går över av sig själv så tänker jag alltid när jag vaknar av den att om jag bara somnar om så kommer jag att vakna pigg och alert, utan minsta antydan till huvudvärk... Så blev det nu inte idag heller, och efter 3,5 timmars vridande och vändande i någon sorts plågad halvdvala så gick jag slutligen upp och tog de enda värktabletter jag hade hemma, tyvärr fanns varken migränmedicin eller Treo, som brukar hjälpa bäst, men befintlig medicin tog i kombination med en stor mugg kaffe åtminstone den värsta udden av smärtan.

Idag landade sjukpenningen på kontot, så jag kunde ge mig iväg till apoteket och inhandla bland annat migränmedicin och dyr hjärtmedicin, och nu har jag äntligen frikort igen, så nu slipper jag plågsamma uppehåll!
 I samband med apoteksbesöket passade jag även på att besöka ICA Maxi och handla lite nödvändigheter samt Elgiganten för ett nytt modem till mitt mobila bredband. Jag hade tänkt att jag skulle kunna använda mig av mitt gamla modem, som dock visade sig vara låst till den gamla operatören och mycket krångligt att låsa upp. Efter en veckas krångel gav jag nu upp och införskaffade ett nytt modem. Kommer glad i hågen hem och skall installera nyinköpet, men efter mycket krångel visar det sig att även detta modem är operatörslåst (trots att det enligt uppgift inte skulle vara det)! Något trött och irriterad är det bara att bege sig tillbaks till Elgiganten, där kassören berättar att de tyvärr fått en leverans med modem som enligt uppgift ska vara olåsta men inte är det. Han hjälper mig att få tag på ett olåst modem, och kontrollerar att det verkligen är olåst, men det verkar vara något krångel med mitt SIM-kort, så jag måste kontakta min operatör... Kommer hem och ställer mig i telefonkö till operatören, men när jag börjar närma mig min tur så lyckas jag ansluta på ett annat sätt än det uppenbara, vilket gör mig mycket nöjd och glad.



En kan inte säga annat än att en blir aningens handikappad utan ordentlig internetuppkoppling i dagens samhälle, så det känns riktigt skönt att ha det fixat! :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: