Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Helgmys och Melodifestivalen 2014, del 4

Kategori: Det dagliga livet

Helgen har tillbringats med finaste lilla brorsdottern, så det var mycket gos, mys och bus som stod på schemat, uppblandat med en massa sång och dans! 
Melodifestivalen var extra rolig; 1,5h oavbruten sång och dans för lilla fröken - men allra bäst var enligt henne signaturmelodin!
 
Faster hade väl liiiite andra referensramar signaturmelodin är inte riktigt min favorit, även om den är bättre än mycket annat...

1. Alcazar: Helt OK, trallvänlig och käck låt som en blir glad av; säkert en sommarplåga!

2. I.D.A: Gillar't! Lite annorlunda och mycket attityd, vad kan gå fel? Snyggt hår, dessutom :)

3. Janet Leon: Nej, nej, nej. Känns alltför mycket som en sämre Loreen-kopia! Och den där röda, livmoderliknande bakgrunden - vad var grejen med den??

4. Ammotrack:  Jaaa! Nog för att jag kan vara en aning lokalpatriotisk, men detta är bra! Rock med ett lagom tungt, gött gung! Glad att de gick vidare till andra chansen, i Lidköping av alla platser! :)

5. Josef Johansson: En kommande musikalstjärna är född! Underbar röst och vackert utséende, men tyvärr en alltför tråkig låt i detta sammanhang.

6. Linda Bengtzing: Jag gillar, mot mina principer, i vanliga fall Linda Bengtzing, men det här var ovanligt trist.

7. Ellinore Holmer: Tyvärr inte. Hon har en underbar röst, men låten är urtrist och jag tror tyvärr att hon fick många sympatiröster ("stackars utvecklingsstörda flickan med så fin röst", trots att hon inte ens är utvecklingsstörd, men hon var ju med i de där filmerna...). Hon skulle definitivt inte ha slagit Linda Bengtzing!

8. Anton Ewald: NEEEEJ! Anton Ewald, Oscar Zia och den där tredje, som jag inte ens minns vad han heter är ju gjutna i samma form - en form som jag INTE gillar, men som de 10-åriga flickorna tyvärr äääälskar..:(

9. Mellanakten: Bäst av dem allihop! :)

Anton Ewald och Alcazar är i final i Melodifestivalen 2014. Olle Kirchemier/SVT
 
 

Kommentarer

  • Anonym säger:

    Ellinore har Aspberger Syndrom

    Svar: Ja, och Aspergers syndrom är en högfungerande autismspektrumstörning, vilket inte nödvändigtvis är synonymt med utvecklingsstörning. Hade även för mig att hon var bipolär, men kan minnas fel. Inte heller det innebär dock någon form av utvecklingsstörning.
    Detta spelar egentligen ingen som helst roll, men jag gillar inte när någon får varken för- eller nackdelar på grund av sitt handikapp; särskilt när det handlar om ett handikapp som personen ifråga inte ens har, utan grundar sig på mediala missförstånd.
    Maritha

    2014-03-01 | 15:14:17

Kommentera inlägget här: