Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Projekt livsstil v. 32

Kategori: Diet

Veckans viktnedgång: - 0,1 kg.
Total viktnedgång: 37,2kg.
 
Powerwalk/stavgång/intervall: 6 dagar /  46 km / 440  min.
HIIT/Tabata:  2 dagar / 120 min.
Simning: 1 dag / 1250 m / 60 min.

OK, jag har haft några energilösa dagar denna vecka, och det avspeglas ju delvis i resultatet, men jag har trots allt tränat minst 1h/dag även denna vecka, och det är ju faktiskt inte särskilt dåligt - särskilt med tanke på hur mycket jag tränade för ett år sedan...

Denna veckas fokus har ju varit att inte mer energi, och det har gått hyfsat; även det avspeglar sig givetvis på resultatet initialt, innan kroppen fattar att det inte är någon tillfällighet, utan att den faktiskt kommer att få mer energi även framöver. Jag märker att energinivåerna ökat sedan jag börjat tillföra mer energi; från seeeeg och energilös till pigg, glad och sprudlande igen!

Det är således bara att bita ihop, ge hjärnspökena en massa däng och fortsätta på samma spår! Känner mig inte riktigt redo att ytterligare öka energiintaget ännu, utan kör vidare på samma nivå även nästa vecka.
 


De veckor det går lite segt är det extra viktigt att se tillbaks på vad en faktiskt har uppnått; det har ju faktiskt hänt en hel del under det gångna året!




Kommentarer


Kommentera inlägget här: