Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Trädgårdsarbete, promenad och presenter

Kategori: Träning

Ytterligare en trött och energilös dag, men har i alla fall inte lika ont som igår, så promenaden var nog en bra medicin både för kropp och själ!

Idag har jag därför inte gjort många knop, men har i alla fall hackat lite i grusgången och i landen (förra hyresgästen verkar inte ha varit någon större trädgårdsentusiast), och även påbörjat ett dekorationsprojekt:

Här verkar det tidigare ha varit någon form av liten damm, och nu stod valet mellan att helt enkelt fylla upp med jord och så gräs eller göra någon form av vackert stenröse, och som ni ser föll valet på alternativ nummer två. Det kommer att innebära mycket hårt arbete, men jag tror att det blir fint när det blir färdigt! :)

Det blev en promenad idag också, och trädgårdsarbetet är icke att förakta som vardagsmotion!

En dramatisk solnedgång!

Jag trodde knappt mina ögon förra helgen när jag såg att en av grannarna längs min promenadrunda redan hade gullvivor i sin trädgård. Nu har ännu fler slagit ut, och trädgården är ett hav av gullvivor! Älskar för övrigt den trädgården, med en gräsmatta som tidigare varit full av både krokus, blåsippor och underbara påskliljor, och nu tar som sagt gullvivorna över!


När jag kom hem väntade en present i form av en näbbmus på farstubron; vilken "tur" att jag har omtänksamma katter...

Imorgon kommer min bästis på besök, då blir det full fart! Planerar trädgårdsarbete, promenad och lek, och kanske jag kan tvinga mig att skriva lite på examensarbetet när lilla hjärtat sover, om inte jag också måste vila då, vill säga..;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: