Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Regn, katter och nyreparerat vrålåk!

Kategori: Husdjuren

Efter att ha lagt mig sent igår kväll på grund av kattjakt, och den tidiga morgonen med tillhörande promenad i regnet så har dagen varit ganska trött. 

Teal'c har fortfarande inte kommit hem, och jag har inte alls sett honom på flera dagar..:/ 
Zlatan är dock väldigt noga med att gå ut varje kväll, och är då borta i flera timmar, så jag har fått för mig att de då passar på att leka ihop! Varje kväll/natt brukar jag ställa ut mat, som dock har försvunnit utan att jag hunnit se vem som tagit den igen, men igår kväll/natt tog jag en av grannkatterna på bar gärning, gissa om det var en stor besvikelse?! 

Mina gullebullar...

Vädret har inte precis förbättrats under dagen; regnet har faktiskt öst ner större delen av dagen, men jag tänker för mig själv att om det vädret fortsätter så borde det öka chansen att Teal'c ska tröttna på vildmarkslivet och komma hem... Det är mitt stora hopp just nu!

På grund av vädret ställde jag in promenaden in till sta'n för att hämta bilen, och fick istället skjuts av snälla lillebror med fästmö samt lilla brorsdottern; det var roligt att hinna leka lite med henne också - hon är ett evigt solsken! :)

Tyvärr gick det inte att få någon tid för efterkontroll av bilen idag, så det får jag fixa en annan dag, men nu är den lagad i alla fall, och fit for fight igen! :)




Kommentarer


Kommentera inlägget här: