Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Vackra vårkväll

Kategori: Det dagliga livet

Även ikväll har vi haft en helt fantastisk vårkväll, önskar att dagarna också får bli fina framöver!

Kommentarer

 • Maria säger:

  Ja eftermiddagarna o kvällarna är lumna o sköna. Men jag tycker det ändå är lite för varmt o fuktigt för att jag ska kunna njuta fullt ut. Inte mer än +20 o sol. :-) Då kan njuta. Men lite si så där nu. Dessutom är jag förkyld, snuva som inte gör att jag kan njuta riktigt nu. Men hoppas snart bli frisk för jag har lite planer för kommande veckor, ngr resor, ut på äventyr o träffa vänner. Det vill jsg inte skjuta upp! Är väldigt tacksam för att nässpray finns! Mycket bra uppfinning. Känner sig automatiskt mkt piggare när jag tagit det. Gick en liten promenad igår fast jag inte skulle egentligen, men var skönt ned frisk luft.

  Svar: Hihi, och jag börjar just tycka att temperaturen börjar bli lagom; varmt och skönt, så att en kan slappna av och njuta, och inte behöver ta på sig en massa jobbiga kläder! :)
  Maritha

  2013-05-31 | 01:46:54
 • Maria säger:

  Nja jag klagar väl inte så väldigt på att det är varmt, är skönt njuta, ha mindre kläder på sig, som typ bara ha byxor (helst halvkorta), tshirt eller linne, skjorta och en luvtröja, då är vädret perfekt, då njuter jag. Det behöver inte bli varmare än så kan kan ha det. Blommor och träd har verkligen exploderat nu, gått hur fort sol helst,inte hunnit med. Det är mest den fuktiga värmen som jag har ont av, men om det är torrt kan det vara lite varmare. :-)


  2013-06-01 | 20:27:57

  2013-06-01 | 20:32:01

Kommentera inlägget här: