Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Influensa på G?

Kategori: Det dagliga livet

Ångrar bittert det jag skrev i fredags om att jag nog inte hade någon infektion på gång; under helgen har den tilltagit för var dag. Det som inleddes med halsont fortsatte med tilltagande hosta som bränner i hela bröstet och toppades ikväll med snuva och feber! Hoppas att det bara är en vanlig förkylning, men har en känsla av att det kan vara influensa på gång..:/

Har fortfarande inte fått igång Office-paketet på min nya dator (var tvungen att köra systemåterställning ikväll, för att få fart på den!), så under eftermiddagen/kvällen blev det till att åka till jobbet och intensivskriva i ca  fyra timmar på min omexaminationsuppgift i kvalitativ forskningsmetodik. Senaste inlämning är på onsdag, men jag känner mig ganska nöjd och färdig, så jag lämnade in den ikväll. Nu jäklar borde väl till och med den oerhört petiga och krävande lärare vi har bli nöjd; annars skiter jag i det!
 
I slutet av veckan ska examinationsuppgifter om hälsobesök och vaccinationer lämnas in, så det får bli veckans stora uppgift! Det känns i alla fall aningens mer aktuellt (och därmed motiverande) än det andra!
Givetvis blir det även lite påskfirande på olika ställen; jag är faktiskt ledig hela påsken!

Vad har du på agendan kommande vecka??

Kommentarer


Kommentera inlägget här: