Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Avstämningsmöte, praktik och barnolycksfallsutbildning

Kategori: Det dagliga livet

På morgonen hade jag tid för avstämningsmöte tillsammans med min läkare, min chef och min handläggare på Försäkringskassan (FK). Jag vet egentligen inte om det gav så jättemycket, men jag kommer i alla fall att få fortsätta vara 50% sjukskriven och arbeta 50% natt på min nuvarande arbetsplats tills efter sommaren, alternativt efter att en eventuell ryggoperation är gjord. Min handläggare från FK verkar väldigt mjuk och engagerad, och hoppas att jag ska kunna få ro i detta beslut, så att inte sjukskrivningens eventuella godkännande ska bli ytterligare en stressfaktor. Som min läkare ser det så är det bara en ryggoperation och eventuellt tiden som kan förbättra mina besvär lite grand, men eftersom ryggen (tyvärr) inte är mitt enda problem så är det väldigt svårt att säga någonting om framtiden. Sannolikt kommer jag dock aldrig att kunna jobba heltid på en så här tung vårdavdelning igen, utan skulle behöva ha ett betydligt lugnare och mer stillasittande arbete. Han tycker dock absolut att jag är värd att satsa på, eftersom jag verkligen vill arbeta, och kämpar på in i det längsta!

Efter mötet gav jag mig iväg till BVC/Familjecentralen för praktik resten av dagen/kvällen. Idag var det en 3-åring och en 5-åring samt några bebisar som var på besök. Det verkar verkligen vara ett riktigt toppenjobb, med alla dessa härliga barn och deras stolta föräldrar!

På kvällen hade Röda korset Barnolycksfallsutbildning på Familjecentralen, så det var ju perfekt för mig att vara med på! Ikväll hade vi framför allt barn-HLR (hjärt- och lungräddning) samt vad man ska göra om ett barn (eller vuxen med, för den delen) sätter i halsen, och nästa gång blir det framför allt olika typer av sårskador och dylikt.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: