Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Dagens bravader

Kategori: Det dagliga livet

Sov som en stock efter gårdagens smärtgenombrott, och imorse väckte Teal'c mig när han var sugen på att gosa :) Då kände jag mig halvt medvetslös och hade huvudvärk/migränen from hell, och kan inte precis säga att jag kände mig på topp. Efter diverse läkemedelsintag så kändes det i alla fall liiite bättre.

Innan jobbet lade jag mig för att koppla av och läsa en stund, men fick snart sällskap i sängen; Teal'c lade sig vid mina ben, som han alltid brukar göra, och strax därefter kom även Zlatan smygande; han ville som vanligt ligga uppe vid ansiktet och gosa, så det var inte helt lätt att läsa..:)

Kvällen på jobbet var som tur var lugn, precis som gårdagen, men trots det så fick jag nästan genast så ont i ryggen att jag knappt kunde gå och nästan började gråta! Känns verkligen skönt att ha läkarbesök inbokade så snart, både på VåC och hos ryggortopeden!

Imorgon förmiddag är det möte med handläggaren på Försäkringskassan och Zlatan ska till veterinären. Därefter blir det till att åka hem och packa lite, innan jag ger mig av till hufvudstaden för studiedagar på Karolinska Institutet.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: