Maritha

"Du säger att jag har en liten värld, men den är snygg och full av flärd!"

Äventyr

Kategori: Det dagliga livet

Ikväll har jag varit på äventyr med lilla Alice, så att föräldrarna kunde ta sig en svängom till några trevliga band.
 

Så här gott sov lilla A i sin vagn när jag kom hem till familjen, på eftermiddagen... När hon vaknade försökte jag och hennes mamma oss på att göra hand- och fotavtryck av di där små labbarna. För att vara första gången gick det ganska bra, och efter en liten justering av gipsblandningen så får de nog fina avtryck.



Det var en fantastiskt vacker kväll, och en mysig park att strosa runt i. Där fanns mycket att se, men vi njöt mest av den vackra utsikten över staden.

 


Fågelmuséet var "tyvärr" stängt... Där har de gamla uppstoppade fåglar från 1800-talet och framåt, och en massa ägg från olika arter, från samma tidsperiod - En riktigt mardröm för någon som har antydan till fågelfobi!

 


Ett tag undrade jag om jag hade fått med mig fel barn; den här Alice har jag aldrig träffat förut..;)

 


Hon trivdes bättre i fasters famn, och till slut somnade hon gott!

 


Efter lite promenerande med en sovande liten flicka i vagnen så plockade faster fram sin bok ur handväskan, och läste några sidor, innan det var dags att bege sig hemåt. Föräldrarna hade haft en rolig kväll; lössläppta i ett par timmar, så att de kunde svänga sina lurviga till favoritbandet! Jag och Alice hade spännande och roliga äventyr ihop, och ser fram emot många fler! <3

Ungefär två kilometers promenad blev det (i och för sig med många pauser), så det blev lagom motion för faster också. Glömde dock att stänga av appen, så när jag kom hem hade jag plötsligt "gått" dryga 10 mil, i ett rasande tempo! ;)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: